Понеделник-Петок: 13.00 - 20.00 Сабота: 14.00-19.00
389 (02) 6150 369 | 389 (078) 429 295
Register

• Масажа на цело тело со топли, вулкански камења и лековити етерични масла (редовна цена: 1300 ден).
• Целосен третман на Вашето тело, релаксација и опуштање.
• Детоксикација на организмот, забрзана циркулација, опуштени мускули и тетиви и подобар метаболизам.
Појаснување:
• Потребна е претходна резервација на 078/ 429 - 295 или 02/ 6150 - 369.
• Понудата е наменета и за мажи и за жени.
• Масажите ги извршува мануелен терапевт, туинолог, терапевт за бовнова терапија, НПК масер и рефлексотерапевт.

Студио Алтернатива

Студио Алтернатива - Препорачува:

Слајдер 1 ротирачки

Релаксирачка
item1
Ароматична
item2
Масажа на лице
item3
Медицинска
item1
 

Слајдер 2 ротирачки

Релаксирачка
item5
Ароматична
item6
Масажа на лице
item3
Медицинска
item7