• Масажа на цело тело со топли, вулкански камења и лековити етерични масла (редовна цена: 1300 ден).
• Целосен третман на Вашето тело, релаксација и опуштање.
• Детоксикација на организмот, забрзана циркулација, опуштени мускули и тетиви и подобар метаболизам.
Појаснување:
• Потребна е претходна резервација на 078/ 429 - 295 или 02/ 6150 - 369.
• Понудата е наменета и за мажи и за жени.
• Масажите ги извршува мануелен терапевт, туинолог, терапевт за бовнова терапија, НПК масер и рефлексотерапевт.