Понеделник-Петок: 13.00 - 20.00 Сабота: 14.00-19.00
389 (02) 6150 369 | 389 (078) 429 295
Register

Студио Алтернатива и Гинекомедика заедно на Макинова 2015. Се претставивме со постер презентацијата „Примена на дополнителни алтернативни методи при конвенционален ИВФ третман“, за што се здобивме со ЗЛАТНА МЕДАЉА МАКИНОВА 2015.

Студио Алтернатива

Студио Алтернатива - Препорачува:

Слајдер 1 ротирачки

Релаксирачка
item1
Ароматична
item2
Масажа на лице
item3
Медицинска
item1
 

Слајдер 2 ротирачки

Релаксирачка
item5
Ароматична
item6
Масажа на лице
item3
Медицинска
item7