Студио Алтернатива и Гинекомедика заедно на Макинова 2015. Се претставивме со постер презентацијата „Примена на дополнителни алтернативни методи при конвенционален ИВФ третман“, за што се здобивме со ЗЛАТНА МЕДАЉА МАКИНОВА 2015.